Over Sensus BPM Software

Simpel of ingewikkeld: van welk niveau een proces ook is, iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Met Sensus procesmanagement software is dat geen enkel probleem. Bovendien stelt Sensus BPM Software u in staat opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie te delen.

Selecteer een pagina

Process Modeller App

Met de Process Modeller app heeft u kennis over procesmanagement in handen en kunt u snel processen definiëren en ontwerpen. Deze BPM app is beschikbaar voor iPad, Android en Windows tablets/ Windows PC’s! Modelleer snel en doeltreffend uw processen op deze gebruiksvriendelijke app. Er is een gratis variant en een betaalde versie beschikbaar.

Bekijk de Quick Tour!

Process Modeller App is een gebruiksvriendelijke BPM tool om uw processen te definiëren en modelleren. Gebruikers kunnen voortaan altijd en overal samen bouwen aan nieuwe processen en deze delen met anderen. Daarmee komt de app tegemoet aan de wensen van het nieuwe werken: meer flexibiliteit en efficiency. Meer dan 100.000 gebruikers wereldwijd gebruiken de app al!

“Een hele innovatieve en eenvoudige app!”

Process Modeller App biedt vele geavanceerde functies

Bedrijfsprocessen in kaart brengen met Sensus BPM Modeler
  • Eenvoudig processen definiëren en modelleren
  • Makkelijk voor onderweg of bij de klant
  • Exporteren naar PNG en XML
  • Exporteren naar Google Drive, Dropbox etc.
  • Gemodelleerde processen inladen in Sensus BPM Software

En natuurlijk bieden we veel meer mogelijkheden!

“Procesmanagement is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik heb verschillende applicaties geprobeerd, maar deze app is zeker de beste in zijn soort!”

Probeer het zelf!

Download Process Modeller App en ervaar de kracht van onze apps zelf!

Heeft u vragen over de Process Modeller App of geavanceerde BPM Software?

Neem contact met ons op