Over Sensus BPM Software

Simpel of ingewikkeld: van welk niveau een proces ook is, iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Met Sensus procesmanagement software is dat geen enkel probleem. Bovendien stelt Sensus BPM Software u in staat opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie te delen.

Selecteer een pagina

Contact

WIj helpen u graag verder!

Heeft u vragen over Sensus-software, Sensus-methode, trainingen of wilt u ons iets anders laten weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Telefoonnummer: +31 (0) 88 – 888 7777
Email: info@sensus-methode.nl

Factuuradres: Schippersgracht 14, 3603 BC Maarssen
Bezoekadres: Bolensteinsestraat 32, 3603 AX Maarssen

Privacy 
Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Over Sensus-methode B.V.

Sensus-methode BV is een organisatie-adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Door uw medewerkers te begeleiden en trainen krijgt procesmanagement een fundamentele plaats in uw organisatie. We maken hierbij gebruik van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten. De ondersteunende Sensus BPM Software sluit naadloos aan.

Sensus-methode

Pragmatische procesmanagement methodiek

Sensus BPM Software

Geavanceerde BPM-software voor uw processpecialisten

Training

Standaard en maatwerk (online) BPM trainingen

Consultancy

Professioneel BPM advies en sparringpartner

Sensus-methode