Over Sensus BPM Software

Simpel of ingewikkeld: van welk niveau een proces ook is, iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Met Sensus procesmanagement software is dat geen enkel probleem. Bovendien stelt Sensus BPM Software u in staat opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie te delen.

Selecteer een pagina

Sensus-methode organiseert dit jaar wederom een aantal themabijeenkomsten om gebruikers van Perceptive Process Design te informeren over de gemakkelijke overgang naar de gebruiksvriendelijke online SAAS oplossing van Sensus-methode, Sensus BPM Online. Perceptive Process Design (PPD) is een product van Lexmark en werd voorheen BPMone genoemd, daarvoor Protos van Pallas Athena.

Perceptive Process Design niet verder ontwikkeld

Zoals eerder aangekondigd is, staat het product Perceptive Process Design in een zogenaamde “maintenance mode”. Dit betekent dat er niet meer aan dit product ontwikkeld wordt. Sensus-methode wil u daarom graag helpen bij de voorbereidingen op een migratie naar een ander systeem.

Kennismaken met Sensus-methode

De themabijeenkomst is speciaal bedoeld voor Perceptive Process Design / BPMOne gebruikers, om hen kennis te laten maken met de Sensus-methode. Een mooi alternatief voor Perceptive Process Design, mede omdat uw procesmodellen in te lezen zijn in de Sensus-methode. Dit maakt dat de overstap naar Sensus-methode eenvoudig en zonder veel werk kan gebeuren.

Als gebruiker van Perceptive Process Design kunt u vooraf aan de bijeenkomst een procesmodel mailen,  welke wij dan voor u omzetten naar een procesmodel in Sensus BPM Online. Na afloop van de bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om zelf op uw werkplek met dit procesmodel en met de Sensus-methode en Sensus BPM Online aan de slag te gaan, zodat u een uitstekend beeld heeft wat deze BPM Software voor u kan betekenen.

Aan deze bijeenkomsten zijn voor u geen kosten verbonden. Er is wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij stellen uw komst bijzonder op prijs en zien uw aanmelding graag tegemoet!

Informatie

Datum: 

  • Dinsdag 5 juni 2018

Tijd: 9.00 tot 14.00 uur, inclusief lunch
Locatie: Logement aan de Vecht, Straatweg 30, 3621 BN Breukelen

 

In samenwerking met 

Schrijf u in voor de Themabijeenkomst!

Conversie Perceptive Process Design / BPMone / Protos naar Sensus-methode

Privacy
Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.